Partners

Oranjefonds

Het Oranje Fonds wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.

PUIK

PUIK is een full service internetbedrijf. We zijn trots op onze Achterhoekse oorsprong en bouwen dagelijks aan nieuwe websites, webshops en webconcepten. We bouwen uitsluitend in WordPress en hosten en onderhouden alle websites zelf. Zo garanderen we snelheid, veiligheid en vindbaarheid.

Smallingerland

De gemeente Smallingerland is één van de founders van de Smallingerlandse Uitdaging.

Wereldrestaurant Omnia

Bij wereldrestaurant Omnia in Drachten eet u de heerlijkste gerechten uit de beste keukens op aarde. Tijdens uw verblijf in ons restaurant beleeft u een onvergetelijke avond waarvan u nog lang nageniet. Verleidelijke menu’s, bereid door bevlogen koks die u laten proeven van de smaakvolste gerechten. Van Italiaans tot Japans. Van Frans tot Chinees tot aan Zuid-Amerikaans. En meer… Het is slechts een kleine stap in de grote keuken van wereldrestaurant Omnia.

 

PUIK

Kennr is een online kennisplatform. Richt je kennismanagement praktijkgestuurd in en geef mensen de vrijheid en verantwoordelijkheid voor hun ontwikkeling. 

Samenwerken werkt in beide richtingen

De Uitdaging helpt mensen vooruit

Pin It on Pinterest

Share This